Loaded Baked Potatoes

Servings: 2

Ingredients

  • 2 russet potatoes
  • <55 g olives
  • <55 g sundried tomatoes (jarred in oil)
  • 1 green onion
  • 1 tbsp butter
  • 50 g cheddar cheese (grated)
  • <55 g arugula
  • 1 tbsp crème fraîche
  • salt
  • pepper

Utensils: baking sheet, oven, cutting board, knife

Preheat oven to 200°C/400°F. Halve olives, drain sundried tomatoes, and slice green onions, then set aside. Pierce skin of potatoes several times with a fork and place on a baking sheet. Bake for approx. 40 min., or until soft.

Remove potatoes from oven and make a slit in the top of each. Top each potato with butter, mash with a fork, top with cheddar cheese, and mash again.

Season to taste with salt and pepper. Top with olives, sun-dried tomatoes, sliced green onions, arugula, and crème fraîche, and sprinkle more green onions on top. Enjoy!

KİRLİ BULAŞIKLARDAN MI KORKUYORSUNUZ? KORKMAYIN!

#SOFRADABİRLİKTE olmanın sonuna geldiğinizde kirli bulaşıklar için endişelenmenize gerek yok. 
Pril ile, yağ ve yanmış kirler gibi en zorlu kirlerden kurtulursunuz. Böylece bulaşıklarınız hızlı ve mükemmel bir şekilde temizliğine kavuşur.

Daha fazlasını keşfedin

  • Kim demiş bulaşık yıkamak sıkıcıdır diye? Bu hileler eğlence garantili! Üstelik güçlü ürünlerimizle bulaşık yıkamak çok kolay!

  • Bir sonraki buluşmanızda sevdiklerinizi mutlu edecek mükemmel tarifi bulun.